OM OSS

Visingsö Cykeluthyrning är den största cykeluthyraren på Visingsö. Vi har verkat sedan 1978 och har en enkel filosofi. Vi hyr ut cyklar. Verksamheten ligger väl tillgängligt i hamnen på Visingsö och när du kliver av färjan ser du oss tydligt. Vi ligger väldigt nära färjeläget och du tar dig till oss endast med några steg.

Vi erbjuder säkra och robusta cyklar till våra gäster och du kan alltid känna dig trygg med oss. Givetvis hoppas vi att du tar hand om våra cyklar och är aktsam under din hyrestid, men skulle något trots allt hända, ser vi givetvis till att du får en ersättningscykel så fort det bara går.

Hjälm ingår alltid när du hyr cykel hos oss och är du under 15 år är det alltid obligatoriskt med hjälm. Lagen säger så och vi säger inte emot.

Skulle olyckan vara framme så är vi givetvis försäkrade och skyddade så långt det bara går. Kom dock ihåg att alltid uppträda med respekt och varsamhet i trafiken, så slipper vi olyckor och skador på både människor och utrustning.

Vill du hyra till extra utrustning så har vi barnsadlar, cykelkärror och cykelkorgar. Cykelkorgar sitter på de flesta av våra cyklar redan från start.

Ett begränsat utbud av lite mindre cyklar för barn finns också. Önskar du det så meddela oss din önskan.

Välkommen till oss!